Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g quinoa, rinsed and well drained
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 25 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 100 g leeks, cut in rounds (1 cm)
- 100 g carrots, peeled, diced (1 cm)
- 100 g white cabbage, cut in thin strips (1 cm)
- 6 cherry tomatoes, halved
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 750 g boiling water
- 150 g tinned kidney beans, rinsed, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 761 kJ / 182 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 22.5 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Vegetable and Almond Soup
45min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Vegetable Stroganoff
30min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min