Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g quinoa, rinsed and well drained
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 25 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 100 g leeks, cut in rounds (1 cm)
- 100 g carrots, peeled, diced (1 cm)
- 100 g white cabbage, cut in thin strips (1 cm)
- 6 cherry tomatoes, halved
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 750 g boiling water
- 150 g tinned kidney beans, rinsed, drained
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 761 kJ / 182 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Karbonhidrat
- 22.5 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Chick Pea Curry
35min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 Std. 30 Min
Tofu stew
30min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Carrot and Peanut Bake
55 min.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Creamy White Beans and Leeks
20p
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 Std. 15 Min