Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Béchamel
- 100 g Provolone, cut in pieces (3 cm)
- 50 g unsalted butter, diced
- 500 g milk
- 70 g plain flour
- 2 egg yolks, from medium eggs
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Tomato Sauce
- 2 garlic cloves
- 1 fresh chilli, deseeded
- 500 g passata
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 pinch fine sea salt
Spinach
- 300 g water
- 450 g fresh spinach leaves
- 2 onions, quartered
- 2 garlic cloves
- ½ Tbsp olive oil
Assembly
- 200 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 400 g mozzarella cheese, cut in pieces
- 300 g ricotta cheese
- 300 g dried lasagne pasta sheets (12-14 sheets)
- 1 bunch fresh basil, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4519 kJ / 1080 kcal
- Protein
- 57 g
- Karbonhidrat
- 95 g
- Yağ
- 53 g
Alternatif tarifler
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1h
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 Std. 40 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 Std. 45 Min
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min