Cihazlar ve Aksesuarlar
Slow Cooked Beans with Cider
Hazırlık 15 dk
Toplam 2sa 30 dk
8 portions
Malzemeler
-
dried cannellini beans soaked overnight then drained450 g
-
water to cover
-
tomato purée75 g
-
sugar cane molasses3 Tbsp
-
brown sugar2 Tbsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
cider vinegar2 Tbsp
-
dry cider375 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
onions quartered170 g
-
carrots cut in pieces (3 cm)110 g
-
olive oil2 Tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
13.6 g
Kalori
1040 kJ /
248 kcal
Yağ
4.8 g
Karbonhidrat
37.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
ALTERNATIVE SIDES
11 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Mushroom Stroganoff
30 dk
Mushroom Pâté
1sa 30 dk
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1sa 40 dk
Amaranth and Chickpea Patties
1sa 30 dk
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1sa 40 dk
Broad Bean and Chickpea Falafels
50 dk
Veganella - Vegan Mozzarella
6sa 10 dk
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1sa 30 dk
Quinoa Broth
35 dk
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 dk
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1sa 15 dk
Lentil and Pancetta Stew
1sa