Cihazlar ve Aksesuarlar
Samke harra
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
Tahini sauce
-
pine nuts40 g
-
olive oil for frying
-
garlic cloves2
-
tahini (see Tips)120 g
-
lemon juice50 g
-
warm water150 g
-
chilli powder¼ tsp
-
sea salt½ - 1 tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
Steamed fish
-
olive oil1 tbsp
-
skinless snapper fillets (approx. 4 fillets)600 - 700 g
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to season
-
freshly ground pepper to season
-
water500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped for garnishing2 sprigs
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
768.9 mg
Protein
43.2 g
Kalori
1930.1 kJ /
459.6 kcal
Yağ
30.4 g
Lif
5.3 g
Doymuş Yağ
3.9 g
Karbonhidrat
1.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Varoma: Global flavours
12 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5 min.
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min.
Fish tagine with tahini
1h 15 min.
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10 min.
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min.
Eggplant rotolo
1h 40 min.
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20 min.
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 min.
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10 min.
Coriander pesto pizza
1h 30 min.
Quinoa tabouli
12h 40 min.
Melanzane parmigiana
2h 5 min.