Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tahini sauce
- 40 g pine nuts
- olive oil, for frying
- 2 garlic cloves
- 120 g tahini (see Tips)
- 50 g lemon juice
- 150 g warm water
- ¼ tsp chilli powder
- ½ - 1 tsp sea salt
- ¼ tsp freshly ground pepper
Steamed fish
- 1 tbsp olive oil
- 600 - 700 g skinless snapper fillets (approx. 4 fillets)
- 1 tbsp lemon juice
- sea salt, to season
- freshly ground pepper, to season
- 500 g water
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1930.1 kJ / 459.6 kcal
- Protein
- 43.2 g
- Karbonhidrat
- 1.3 g
- Yağ
- 30.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 768.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35 min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Salmon kabsa
40min
Chicken moghrabieh
25u. 15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 Std. 30 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Semolina cake (namoura)
1 Std. 50 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Tarator (tahini dip)
5 Min