Uyumlu sürümler
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polenta
- 6 fresh portobello mushrooms
- 240 g water
- 220 g full cream milk
- 2 tsp olive oil
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp dried thyme
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 100 g mascarpone cheese
Caramelised onion and Brussels sprouts
- 8 Brussels sprouts, cut into halves
- 1 garlic clove
- 120 g red onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 919.7 kJ / 219 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 17.9 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 488.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 Min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 Min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 Min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1u. 40min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 Std. 20 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Eggplant involtini with risotto
1u. 55min
Eggplant rotolo
1u. 40min