Uyumlu sürümler
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polenta
- 6 fresh portobello mushrooms
- 240 g water
- 220 g full cream milk
- 2 tsp olive oil
- 2 dried bay leaves
- ½ tsp dried thyme
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g polenta (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 100 g mascarpone cheese
Caramelised onion and Brussels sprouts
- 8 Brussels sprouts, cut into halves
- 1 garlic clove
- 120 g red onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 1 tbsp dark brown sugar
- 1 tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 919.7 kJ / 219 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 17.9 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 488.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Spring greens with grapefruit
30 min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto
25min
Lentil and mint salad
3h 55min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Broccoli soup with sage oil
30 min