Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 80 g onions, quartered
- 10 g olive oil
- 1 tsp ras el hanout
- 1 tsp harissa
- 200 g passata
- 360 g roasted red peppers, preserved, drained, cut in strips (1 cm)
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 175 g halloumi cheese, diced (1.5 cm)
- 5 g fresh parsley leaves, roughly chopped
- olive oil spray
- 5 filo pastry sheets
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1307 kJ / 311 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Sodyum
- 980 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Lentil Moussaka
3h 30min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 dk
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1sa 30 dk
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 dk
Coconut and Spinach Dahl
50 dk
Vegetarian Chilli
35 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1sa
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 dk
Beetroot and Halloumi Burgers
1sa
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Butterbean and Feta Burgers
1sa 30 dk