Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Breaded Celeriac
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 80 g stale white bread, torn in pieces
- 500 g water
- 800 g celeriac peeled, cut across the width in slices (1 cm)
- 4 Tbsp plain flour
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 medium eggs, beaten
- 20 g unsalted butter, for frying
Herby Yoghurt Sauce
- 20 g fresh mixed herbs (e.g. parsley, chives, dill)
- 300 g plain yoghurt
- 2 pinches fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- ¼ tsp curry powder
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1324 kJ / 317 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Karbonhidrat
- 29.2 g
- Yağ
- 14.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1hod. 30min
Courgette and Carrot Loaf
45 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min