Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
- 8 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 20 g sun-dried tomatoes, drained
- 1 Tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 40 g toasted pine nuts
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 6 mixed peppers (small-medium), tops removed and deseeded
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1033 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 5.2 g
Alternatif tarifler
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1sa
Mushroom Stroganoff
30min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 dk
Sweet Potato Curry
30min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1sa
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
1h 15min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Vegetable Stroganoff
30min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1sa
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1sa