Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g water
- 400 g orzo, rinsed and drained
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 130 g feta cheese, in pieces
- 340 g artichoke hearts, marinated, drained
- 60 g pine nuts, toasted
- 100 g sun-dried tomatoes, cut in thin slices
- 240 g tinned chickpeas, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3281 kJ / 781 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 96 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 Min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Mediterranean Salad
25 Min
Mexican Quinoa Salad
30 min
Smoky Couscous Salad
20 Min