Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g water
- 400 g orzo, rinsed and drained
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 130 g feta cheese, in pieces
- 340 g artichoke hearts, marinated, drained
- 60 g pine nuts, toasted
- 100 g sun-dried tomatoes, cut in thin slices
- 240 g tinned chickpeas, rinsed and drained (1 x 400 g tin)
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3281 kJ / 781 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 96 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Asparagus Risotto
45 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Smoky Couscous Salad
20min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Mexican Quinoa Salad
30 min