Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g pollock, sliced (1 cm)
- 2 Tbsp lemon juice
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 2 garlic cloves
- 30 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 300 g chopped spinach, frozen, thawed, drained
- ¾ tsp ground black pepper
- 40 g butter, diced, plus extra for greasing
- 70 g plain flour
- 650 g milk
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp dried basil
- 12 dried lasagne sheets
- 120 g mozzarella, sliced (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2066 kJ / 494 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Karbonhidrat
- 47.3 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min