Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- water, for cooking pasta
- 2 tsp fine sea salt
- 100 g hazelnuts
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 240 g tinned artichoke hearts, drained, quartered (1 x 390 g tin)
- 100 g fresh baby spinach
- 3 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
- 250 g mascarpone
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g fresh tagliatelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2884 kJ / 692 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Sodyum
- 653 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1 godz. 30 min
Crispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Pea and Courgette Tarts
1h
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min