Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- water, for cooking pasta
- 2 tsp fine sea salt
- 100 g hazelnuts
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 240 g tinned artichoke hearts, drained, quartered (1 x 390 g tin)
- 100 g fresh baby spinach
- 3 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
- 250 g mascarpone
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g fresh tagliatelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2884 kJ / 692 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Sodyum
- 653 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 dk
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 dk
Avocado Pesto Orecchiette
35 Min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1sa 30 dk
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1sa
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 dk
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 dk
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min