Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- water, for cooking pasta
- 2 tsp fine sea salt
- 100 g hazelnuts
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 240 g tinned artichoke hearts, drained, quartered (1 x 390 g tin)
- 100 g fresh baby spinach
- 3 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 lemon, finely grated zest and 30 g juice
- 250 g mascarpone
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g fresh tagliatelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2884 kJ / 692 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 19 g
- Sodyum
- 653 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 Min
Teriyaki Salmon Burgers
45 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Avocado Pesto Orecchiette
35 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min