Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g spring onions, cut in pieces
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- ½ lemon, finely grated zest only
- 2 garlic cloves
- 9 sun-dried tomatoes
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground white pepper, plus extra to taste
- 220 g couscous
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
veya frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each) - 500 g water, warm
- 10 g olive oil
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min