Cihazlar ve Aksesuarlar
Steamed eggplant and ricotta lasagne
Hazırlık 35 dk
Toplam 1sa 25 dk
3 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)50 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 - 10 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
water1100 g
-
salt2 tsp
-
dried lasagne sheets160 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into pieces50 g
-
carrot cut into pieces50 g
-
celery stalk cut into pieces30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
eggplant cut into cubes (approx. 1 cm)300 g
-
canned crushed tomatoes500 g
-
ricotta cheese drained250 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
24 g
Kalori
2352 kJ /
561 kcal
Yağ
29 g
Lif
7 g
Karbonhidrat
48 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fabulous Flavour on Every Level
72 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Minestrone
40 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Mushroom tart
50 min
Spinach and feta galette
1 godz. 50 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.