Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1500 g water
- 400 g butternut pumpkin, flesh only, cut into cubes (1.5 cm)
- 210 g dried risoni pasta
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 30 - 40 g balsamic vinegar
- 50 g pitted Kalamata olives, drained and cut into slices
- 60 g sun-dried tomatoes, drained and cut into slices
- 100 g marinated artichoke hearts, drained and cut into pieces
- 15 g fresh basil leaves, roughly torn
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1265 kJ / 301 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 489.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Peanut and soba noodle slaw
20 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35 min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15 min
Quick veggie pasta salad
30min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Feta, spinach and potato frittata
1h