Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 1500 g water
- 400 g butternut pumpkin, flesh only, cut into cubes (1.5 cm)
- 210 g dried risoni pasta
- 40 g olive oil
- ½ tsp sea salt, plus extra to taste
- 30 - 40 g balsamic vinegar
- 50 g pitted Kalamata olives, drained and cut into slices
- 60 g sun-dried tomatoes, drained and cut into slices
- 100 g marinated artichoke hearts, drained and cut into pieces
- 15 g fresh basil leaves, roughly torn
- 1 pinch ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1265 kJ / 301 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 16 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 489.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feta, spinach and potato frittata
1hod.
Risoni with salmon and spinach
25min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Mexican stack
45min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Broccoli salad
10min
Peanut and soba noodle slaw
20 Min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Risoni salad with artichoke and feta
25min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min
Warm Mediterranean couscous salad
30min