Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g water, plus extra for soaking
- 2 lemons, juice only
- 4 globe artichokes (see Tips)
- 300 g frozen broad beans, defrosted
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 200 g sugar snap peas, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 270 g turnips, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 270 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 4 pickling onions, cut into halves
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g white wine
- 1 tsp dried tarragon
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- ground black pepper, to season
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1818.3 kJ / 432.8 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Karbonhidrat
- 36.1 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 31.6 g
- Sodyum
- 568 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cauliflower "fried" rice
45min
Savoury stuffed pumpkin
1u. 25min
Sweet potato and grain salad
1u. 30min
Autumn vegetable gratin
50min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1u. 50min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Roasted eggplant
1h 35min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Savoury tofu quiche
1u. 30min
Buckwheat mushroom tartlets
1u. 45min
Vegetable pilaf
1 godz.