Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 200 g green asparagus (approx. 1 bunch)
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 440 g water
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp olive oil
- 180 g Arborio rice
- 160 g dry white wine
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 - 3 tsp butter, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2715.2 kJ / 649 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 80.1 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 295.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Milanese risotto
25 min
White fish and lemon risotto
30 min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1sa 35 dk
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Risotto verde
45 min
Mushroom risotto
30 min
Ratatouille
40 min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10 min
Beetroot risotto
35 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min