Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 200 g green asparagus (approx. 1 bunch)
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 440 g water
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp olive oil
- 180 g Arborio rice
- 160 g dry white wine
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 - 3 tsp butter, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2715.2 kJ / 649 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 80.1 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 7.7 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 295.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Milanese risotto
25 Min
Risotto verde
45 Min
Carrot and coriander soup
30 min
Polenta
25 Min
Mushroom risotto
30 min
Minestrone
40 Min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Brie, speck and walnut risotto
25 Min
Pear and blue cheese risotto
30 min
White zucchini and cannellini bean soup
25 Min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15 min