Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beetroot gazpacho
- 300 g raw beetroot, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 Lebanese cucumber, cut into pieces
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 tbsp lemon juice
- 100 g water, chilled
- sea salt, to taste
- ground white pepper, to taste
Horseradish créme
- 100 g natural yoghurt
- 1 - 2 tbsp ground horseradish, jarred
- 1 - 1 ½ tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 656.2 kJ / 156.2 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 5.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 551 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cherry delight
15 Min
Ratatouille
40 Min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 min
Peas and jamon
40 Min
Cucumber soup
25 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Espresso "baked" beans
35 Min
Borscht with Polish dumplings
1 Std. 30 Min
Revithia (chickpea soup)
24 Std. 40 Min
Sauerkraut soup
50 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min