Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beetroot gazpacho
- 300 g raw beetroot, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 Lebanese cucumber, cut into pieces
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 tbsp lemon juice
- 100 g water, chilled
- sea salt, to taste
- ground white pepper, to taste
Horseradish créme
- 100 g natural yoghurt
- 1 - 2 tbsp ground horseradish, jarred
- 1 - 1 ½ tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 656.2 kJ / 156.2 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 5.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 551 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli soup with sage oil
30 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Cucumber soup
25 min
Green goodness soup
10 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Duck and cherry salad
45 min
Cucumber soup with prawn skewers
Değerlendirme yok
Whole cauliflower with pea purée
40min
Eggplant with burghul
55 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min