Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Beetroot gazpacho
- 300 g raw beetroot, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 100 g potatoes, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 1 Lebanese cucumber, cut into pieces
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 250 g natural yoghurt
- 2 tbsp lemon juice
- 100 g water, chilled
- sea salt, to taste
- ground white pepper, to taste
Horseradish créme
- 100 g natural yoghurt
- 1 - 2 tbsp ground horseradish, jarred
- 1 - 1 ½ tbsp fresh chives, finely chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 656.2 kJ / 156.2 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 5.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 551 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beetroot soup (gut health)
40 Min
Spiced red wine pears
45 Min
Pears in red wine
3h 20min
Sardines in parcels with green bean salad
Keine Bewertungen
Cucumber soup with prawn skewers
Keine Bewertungen
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Cheese soufflés
30 Min
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min