Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Brussels sprouts (see Tips)
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g toasted hazelnuts, skinned
- 20 g sherry vinegar
- 2 garlic cloves
- 1 ¼ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 100 g olive oil, plus extra for frying
- 1000 g boiling water
- 350 g short dried pasta of choice
- 1 tbsp lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3476.4 kJ / 827.7 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Karbonhidrat
- 64.2 g
- Yağ
- 50.6 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 11.5 g
- Sodyum
- 1340.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Mushroom stroganoff
20min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35 min
Mashed pea and corn slice
40min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20sa 15 dk
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Beetroot risotto
35min