Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots, peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1371.2 kJ / 326.3 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Karbonhidrat
- 7.7 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 864.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork fillet with mustard
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min
Fish soup
40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Beef "Burgundy"
40min
Cream of mushroom soup
20 Min