Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots, peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1371.2 kJ / 326.3 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Karbonhidrat
- 7.7 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 864.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 Std.
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Linguine with salmon and herbs
25 min