Creamy scallop soup with chorizo

Creamy scallop soup with chorizo

4.2 19 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
6 portions

Malzemeler

  • chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
    2
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • eschalots peeled and cut into halves (approx. 100 g)
    2
  • celery stalks cut into pieces (approx. 90 g)
    2
  • floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
    150 g
  • water
    700 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • scallops (approx. 18 scallops)
    350 - 400 g
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 326.3 kcal / 1371.2 kJ
Protein 21.5 g
Yağ 23.3 g
Karbonhidrat 7.7 g
Lif 1.7 g
Doymuş Yağ 10.8 g
Sodyum 864.7 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...