Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 650 g veal scallopini, cut into strips (4 cm) (see Tips)
- 20 g cornflour
- 60 g soy sauce
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 30 g olive oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 500 g water
- 800 g potatoes, peeled and cut into wedges
- 400 g button mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 20 g tomato paste
- 100 g sour cream (see Tips)
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Worcestershire sauce (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2255 kJ / 536.8 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 26.9 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 2748.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Cold cut pork sausage
1h 30min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Bubble and squeak soup
35min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Pork fillet with mustard
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Mushroom and bacon pasta
30min
Beef "Burgundy"
40min