Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 150 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g fish stock (see Tip)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3256.4 kJ / 775.3 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Karbonhidrat
- 21.5 g
- Yağ
- 59.5 g
- Doymuş Yağ
- 38.2 g
- Lif
- 7.8 g
- Sodyum
- 1223.8 mg
Alternatif tarifler
Seafood and corn chowder
40 min
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.
Prawn and saffron arancini
25h
Prawn and chicken laksa
40 min
Hearty seafood chowder
1h
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2sa 30 dk
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Mussel fritters with chilli mayonnaise
1j 15 menit
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Prawn and saffron risotto
30 min