Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- ½ bunch fresh chives, cut into thirds
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 200 g carrot, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 80 g celery, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g unsalted butter
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 tsp fresh thyme, leaves only
- 50 g plain flour
- 150 g white wine
- 2 potatoes (approx. 200 g), peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
- 200 g fish stock (see Tip)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 200 g firm white fish fillets, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- Tabasco® sauce, to taste (optional)
- 150 g large raw prawns, peeled and deveined
- 150 g scallops
- 100 g smoked salmon, cut into pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3256.4 kJ / 775.3 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Karbonhidrat
- 21.5 g
- Yağ
- 59.5 g
- Doymuş Yağ
- 38.2 g
- Lif
- 7.8 g
- Sodyum
- 1223.8 mg
Alternatif tarifler
Fish pie
1sa 15 dk
Fish cakes with beurre blanc sauce
1sa
Fish stock
35 dk
Chilli mussels with risoni
35 dk
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Chicken and port pâté
1h 30min
Hearty seafood chowder
1sa
Salmon and fennel risotto
30min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1sa
Crayfish pâté
4h 45min
Seafood and corn chowder
40min
Fish pie with mashed potato topping
2h