![Salmon and fennel risotto Salmon and fennel risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5AAE01E6-CEAE-4A34-9215-D44205D29F3D/Derivates/9862E5EF-2D3A-4CBB-AB7E-394202156330.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 50 g eschalots
- 1 garlic clove
- 150 g fennel bulb, cut into halves
- 20 g olive oil
- 320 g Arborio rice
- 100 g white wine
- 700 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 3 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)
- 20 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 sprig fennel fronds, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2738.3 kJ / 652 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Karbonhidrat
- 65.6 g
- Yağ
- 27.6 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 424.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
White fish and lemon risotto
30min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Seafood and corn chowder
40min
Asparagus risotto
40min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Risotto with zucchini and prawns
1u. 15min
Linguine with salmon and herbs
25 Min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Miso salmon broth
40min
Prawn and saffron risotto
30min
Risoni with salmon and spinach
25 Min