Cihazlar ve Aksesuarlar
Salmon and fennel risotto
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
eschalots50 g
-
garlic clove1
-
fennel bulb cut into halves150 g
-
olive oil20 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)3
-
unsalted butter cut into pieces20 g
-
fennel fronds for garnishing1 sprig
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
424.1 mg
Protein
33.7 g
Kalori
2738.3 kJ /
652 kcal
Yağ
27.6 g
Lif
2.9 g
Doymuş Yağ
9.7 g
Karbonhidrat
65.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Quick and easy meals: Salmon
8 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pumpkin risotto with bacon
40 dk
Beetroot risotto
35 dk
Risotto with lemon, thyme and feta
30 dk
Risotto verde
45 dk
Lemon and lamb pie with filo topping
2sa 40 dk
Asparagus risotto
40 dk
Brie, speck and walnut risotto
25 dk
Risoni with salmon and spinach
25 dk
Classic mushroom risotto
30 dk
White fish and lemon risotto
30 dk
Prawn and saffron risotto
30 dk
Risotto with zucchini and prawns
1sa 15 dk