Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g chorizo, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- 120 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- ½ tsp saffron threads
- 1 tbsp tomato paste
- 700 g water
- 200 g liquid fish stock (see Tips)
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g Arborio rice
- 200 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (2-3 cm)
- 300 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 2 tsp olive oil
- 250 g peeled raw prawns, deveined
- 200 g frozen peas
- 60 g lemon juice
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2229.7 kJ / 530.9 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Karbonhidrat
- 46.7 g
- Yağ
- 18.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 1297.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and fennel risotto
30min
Bolognaise sauce for two
20 Min
Prawn stir-fry
25 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Chorizo and squid stew (TM5)
5 Std. 30 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1 Std. 15 Min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Mushroom sauce
20 Min
Prawn and saffron risotto
30min