Cihazlar ve Aksesuarlar
Prawn and saffron risotto
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 portions
Malzemeler
-
water lukewarm560 g
-
saffron threads½ tsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters4
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
dry sherry80 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste, plus extra to serve1 pinch
-
raw prawns shelled and cleaned200 g
-
lemon zest only, finely grated, no white pith½
-
butter (optional)2 - 3 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
647.1 mg
Protein
20.5 g
Kalori
2620.4 kJ /
626.3 kcal
Yağ
18.8 g
Lif
3.8 g
Doymuş Yağ
4.7 g
Karbonhidrat
81.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Cooking for Me and You
70 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chicken cacciatore
50 dk
Seafood con arroz
45 dk
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 dk
Salmon and fennel risotto
30 dk
Risotto verde
45 dk
Lemon and lamb pie with filo topping
2sa 40 dk
Gruyère salmon patties with salad
1sa 20 dk
Asparagus risotto
40 dk
Brie, speck and walnut risotto
25 dk
Classic mushroom risotto
30 dk
White fish and lemon risotto
30 dk
Risotto with zucchini and prawns
1sa 15 dk