
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 560 g water lukewarm
- ½ tsp saffron threads
- 4 spring onions/shallots trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp olive oil
- 180 g Arborio rice
- 80 g dry sherry
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch sea salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste, plus extra to serve
- 200 g raw prawns shelled and cleaned
- ½ lemon zest only, finely grated, no white pith
- 2 - 3 tsp butter (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 626.3 kcal / 2620.4 kJ
- Protein
- 20.5 g
- Yağ
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 81.6 g
- Lif
- 3.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Sodyum
- 647.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
White fish and lemon risotto
30 dk
Hearty seafood chowder
45 dk
Seafood con arroz
45 dk
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3sa 25 dk
Salmon and fennel risotto
30 dk
Asparagus and pipis (clams) risotto
1sa 30 dk
Crab linguine
30 dk
Seafood and corn chowder
40 dk
Gruyère salmon patties with salad
1sa 20 dk
Linguine with salmon and herbs
25 dk
Risotto with zucchini and prawns
1sa 15 dk
Seafood Risotto
40 dk