![Sous vide kangaroo with rosemary (TM5) Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D94E0A76-419D-41C3-9782-AE821A46F940/Derivates/5ac87e0a-765d-4855-8345-216efdb264fb.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 154.5 mg
Alternatif tarifler
Diane sauce
20min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1sa 15 dk
Traditional cocktail sauce
5 min
Chicken stock paste
45min
Meat stock paste
45min
White fish wrapped in banana leaves
2 Std. 20 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7hod. 10min
Creamy scallop soup with chorizo
30 dk
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Chilli crab pasta
35min