Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 154.5 mg
Alternatif tarifler
Wasabi devilled eggs
25min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8 Std. 50 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Prawn and mushroom crepes
50min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 godz. 30 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40min