
Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions
Malzemeler
-
kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil for drizzling
-
fresh rosemary4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
salted butter for frying1 tbsp
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
234.6 kcal /
985.2 kJ
Protein
42.9 g
Yağ
6.9 g
Karbonhidrat
0 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
3.3 g
Sodyum
154.5 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Sous vide (TM5) with blade cover
6 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda