Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 6.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 154.5 mg
Alternatif tarifler
Champagne poached chicken terrine
1 Std. 30 Min
Poached eggs
25 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Chicken banh mi
4h 35min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Inside-out chicken parmigiana
1 Std. 30 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Duck and cherry salad
45min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3h 15min