Thermomix® Bıçak kapağı gerekli

Bu tarifi hazırlamak için Thermomix® Bıçak Kapağına ihtiyacınız var Daha fazla bilgi

Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
TM5 TM6

Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)

4.6 (5 değerlendirme)

Malzemeler

  • 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • olive oil, for drizzling
  • 4 sprigs fresh rosemary
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 1 tbsp salted butter, for frying

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
985.2 kJ / 234.6 kcal
Protein
42.9 g
Karbonhidrat
0 g
Yağ
6.9 g
Doymuş Yağ
3.3 g
Lif
0.1 g
Sodyum
154.5 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler