Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 portions
Malzemeler
-
kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil for drizzling
-
fresh rosemary4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
salted butter for frying1 tbsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
154.5 mg
Protein
42.9 g
Kalori
985.2 kJ /
234.6 kcal
Yağ
6.9 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
3.3 g
Karbonhidrat
0 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous vide (TM5) with blade cover
6 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 dk
Almond biscotti
1sa 10 dk
Meat stock paste
45 dk
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 dk
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1sa 5 dk
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 dk
Goi muc (squid salad)
45 dk
Stuffed tomatoes
50 dk
Miso chicken and rice
1sa 30 dk
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2sa 5 dk
Pork san choy bau
25 dk
Aussie meat pies
2sa