Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 200 g de poivron rouge, épépiné et coupé en morceaux
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, détaillée en cubes (2-3 cm)
- ½ c. à café de piment d'Espelette
- 2 pincées de piment doux
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de lardons
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 400 g de bouillon de viande
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, détaillées en cubes (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2507 kJ / 598 kcal
- Protein
- 39.8 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Yağ
- 32.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Navarin d'agneau
1h 15min
Osso-buco
1 godz. 20 min
Longe de porc à la riojana
50 min
Veau Marengo
55 min
Sauté de veau Marengo
55 min
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 20 min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Aillade de veau
1 godz. 30 min
Poulet au basilic
2h 30min
La daube niçoise
13h 20min
Sauté de veau aux olives
1h