Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de champignons déshydratés mélangés
- 500 g d'eau tiède
- 70 g de cantal vieux, en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 50 g de lard fumé, en tranches fines, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de pâtes sèches, type crozets
- 300 g de vin blanc sec
- sel
- poivre moulu
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2423.9 kJ / 579.3 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Karbonhidrat
- 68.4 g
- Yağ
- 19.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 384.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15min
Risotto aux cèpes
30 min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Veau bolognaise et polenta
35min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Gnocchis à la carbonara
15min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Risotto à la saucisse et à la trévise
35min
Risotto aux saucisses et aux petits pois
50min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Aligot
40min