Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de champignons déshydratés mélangés
- 500 g d'eau tiède
- 70 g de cantal vieux, en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 50 g de lard fumé, en tranches fines, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de pâtes sèches, type crozets
- 300 g de vin blanc sec
- sel
- poivre moulu
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2423.9 kJ / 579.3 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Karbonhidrat
- 68.4 g
- Yağ
- 19.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 384.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30min
Gratin de crozets au jambon
1 Std.
Croziflette
1 Std. 25 Min