![Risotto de crozets aux champignons et au lard Risotto de crozets aux champignons et au lard](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A0AA20AF-D62B-466C-922F-9DD7F338EFAB/Derivates/E049CEEC-BA5A-4973-B1D5-42FB4F8280D2.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g de champignons déshydratés mélangés
- 500 g d'eau tiède
- 70 g de cantal vieux, en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 50 g de lard fumé, en tranches fines, coupées en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de pâtes sèches, type crozets
- 300 g de vin blanc sec
- sel
- poivre moulu
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2423.9 kJ / 579.3 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Karbonhidrat
- 68.4 g
- Yağ
- 19.9 g
- Doymuş Yağ
- 4.3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 384.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Croziflette
1h 25min
Fondue savoyarde
25 min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10min
Fondue savoyarde
15 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Aligot
40 Min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Gratin de crozets au jambon
1 Std.