![Brandade de cabillaud et poireau Brandade de cabillaud et poireau](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A17E5171-31A5-497B-8749-05D8768AE5A5/Derivates/1f5e691e-a1ac-4593-8d2a-689d16d2d847.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 400 g de poireaux, coupés en gros morceaux
- 80 g d'huile d'olive
- sel
- poivre moulu
- 350 g d'eau
- 400 g de pommes de terre nouvelles
- 600 g de filet de cabillaud
- 2 c. à soupe de persil frais, ciselé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1966 kJ / 468 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomates farcies au poisson
1 Std. 10 Min
Blanquette de cabillaud
55 min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1 Std.
Brandade de lieu à la patate douce
1 Std.
Filets de rouget sauce safranée
45 Min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50 Min
Parmentier merlan, poireau et courge
1 Std. 15 Min
Lasagne au merlu, légumes et champignons
1h 35 min
Curry de poisson
45 Min
Gratin de merlu aux courgettes
45 Min
Couscous de rouget aux poivrons
30 Min
Merlan aux poireaux
30 Min