Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le poisson
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 brin de persil frais
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes (4 filets)
La sauce
- 60 g d'échalotes
- 25 g de vinaigre de vin rouge
- 40 g de vin rouge
- 250 g de beurre demi-sel, très froid
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2503 kJ / 605 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 52.5 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto lotte et lard
50 dk
Mijoté de lotte aux épices
50 dk
Magrets de canard, sauce aux myrtilles
1sa 10 dk
Langoustines sauce au whisky
1sa 10 dk
Lotte et crevettes à l'américaine
1sa 15 dk
Lotte à l'andouille
1sa 20 dk
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35 dk
Roulé de pintade au chou
1sa 10 dk
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1sa
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1sa
Cabillaud chorizo-tomate
25 dk
Filet mignon au cidre
35 dk