Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Savoury egg custard
- 4 eggs
- 100 g full cream milk
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
Spinach potato soup
- 80 g brown onion, cut into halves
- 20 g oil
- 40 g celeriac
- 100 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 200 - 250 g potatoes, cut into pieces (2 cm)
- 80 g leeks, white part only, cut into slices (1 cm)
- 800 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground pepper, plus extra to taste
-
250
g fresh spinach leaves
veya 250 g frozen spinach leaves, defrosted - 80 g thickened cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 797 kJ / 191 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Carrot and coriander soup
30min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Mushroom soup
30min
Potato and porcini mushroom soup
30min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Broccoli almond soup
30min
Zucchini soup
25min
Broccoli soup with sage oil
30min
Cream of mushroom soup
20min