Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g brown onions, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tbsp sweet paprika
- ½ - 1 tsp hot paprika
- 1 tsp ground cumin (optional)
- 1 tsp dried marjoram
- 300 g stewing beef, cut into 1 cm pieces (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g carrot, cut into pieces (5 mm)
- 130 g celery, cut into pieces (5 mm)
- 180 g red capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 160 g potato, cut into cubes (1 cm)
- 500 g water
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 2 - 3 allspice berries
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- fresh crusty bread, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 877.4 kJ / 208.9 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 933.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef and mushroom hot pot
2h
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Beef Goulash Soup
1h 15 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30 min
Tuscan bean soup
30min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Potato goulash
1h
Chorizo and squid stew (TM6)
5h 30min
Hungarian goulash
1h 30min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Beef "Burgundy"
40min