Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g brown onions, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tbsp sweet paprika
- ½ - 1 tsp hot paprika
- 1 tsp ground cumin (optional)
- 1 tsp dried marjoram
- 300 g stewing beef, cut into 1 cm pieces (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g carrot, cut into pieces (5 mm)
- 130 g celery, cut into pieces (5 mm)
- 180 g red capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 160 g potato, cut into cubes (1 cm)
- 500 g water
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 2 - 3 allspice berries
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- fresh crusty bread, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 877.4 kJ / 208.9 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 933.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1u. 15min
Chicken with capsicum
45 min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 45min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Peas and jamon
40min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1u. 15min
Lamb's fry with bacon
1h 20min
Irish lamb stew
6hod. 20min
Beef "Burgundy"
40min
Chicken chasseur
1h 50min