Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 - 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 200 g tomatoes, cut in pieces
- 100 g onions, cut in halves
- 100 g carrots, cut in pieces
- 200 g beetroots, cut in pieces (2 cm)
- 40 g oil
- 150 g potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 100 g red peppers, cut in pieces (2 cm)
- 200 g white cabbage, cut in strips
- 1000 g water
- 2 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 513 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 831.8 mg
Alternatif tarifler
Russian Beetroot Salad
1h 10min
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40min
Split Pea Soup
2h 10min
Onion Soup
1h
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1h 15min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Asparagus cream soup
30min
Pumpkin and Quince Soup
1h
Chickpea soup with spinach
40min
Minestrone
45 Min
Ukrainian borscht
35min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min