Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filling
- 100 g brown onion, cut into halves
- 15 g grapeseed oil
- 500 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 10 g fresh parsley, leaves only (approx. 1 bunch)
- 1 tbsp dried marjoram or thyme
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
Dough
- 350 g plain flour, plus extra to dust
- 300 g water
- 30 g grapeseed oil, plus extra to fry
- ¾ tsp white sugar
- ¾ tsp salt
- 1 egg yolk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1017.9 kJ / 243.3 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 28.4 g
- Yağ
- 7.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 450.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Classic Polish 'tort'
2u. 25min
Liver Cake
1u. 50min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4h 40 min
Ukrainian dressed herrings
1h
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20 min
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2 godz. 40 min
Semolina cake (namoura)
1u. 50min
Russian salad
1h 15 min
Brioche buns with cheese
2h 30 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20 min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20min