Cihazlar ve Aksesuarlar
Ukrainian chebureks
Hazırlık 55 dk
Toplam 1sa 35 dk
10 pieces
Malzemeler
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
grapeseed oil15 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 1 bunch)10 g
-
dried marjoram or thyme1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Dough
-
plain flour plus extra to dust350 g
-
water300 g
-
grapeseed oil plus extra to fry30 g
-
white sugar¾ tsp
-
salt¾ tsp
-
egg yolk1
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Sodyum
450.2 mg
Protein
14.8 g
Kalori
1017.9 kJ /
243.3 kcal
Yağ
7.7 g
Lif
1.3 g
Doymuş Yağ
1.6 g
Karbonhidrat
28.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Ukrainian cuisine
8 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1sa
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2sa
Honey cake
49sa 30 dk
Pierogi with Meat
1sa
Liver Cake
1sa 50 dk
Potato goulash
1sa
Cheese Sticks
55 dk
Beef Goulash Soup
1sa 15 dk
Hunters Stew (Bigos)
1sa 30 dk
Polish doughnuts
2sa 30 dk
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1sa 20 dk
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1sa 10 dk