Cihazlar ve Aksesuarlar
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
3 portions
Malzemeler
-
lemon1
-
Parmesan cheese cut into pieces3 ½ oz
-
10 oz frozen green peas, thawed, dividedfresh green peas divided10 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish1 oz
-
fresh mint leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
garlic clove to taste1
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
large eggs3
-
water60 oz
-
½ oz white vinegarlemon juice½ oz
-
6 oz dried fettuccine pasta, (see Tip)pasta tagliatelle (see Tip)6 oz
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1752.7 mg
Protein
34.1 g
Kalori
3626.9 kJ /
866.8 kcal
Yağ
53.9 g
Lif
8.7 g
Doymuş Yağ
13.7 g
Karbonhidrat
62 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Spring Garden
9 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Maple-Buttered Rum Cider
20 min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45 min
Root Vegetable Gratin
1 godz. 25 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Potato Curry Soup
35 min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 min