
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g eggplant cut into pieces (2 cm)
- 120 g zucchini cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 2 tsp sea salt plus extra to season
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g brown onion cut into wedges (3 cm)
- 200 g red capsicum cut into pieces (2 cm)
- 100 g celery cut into pieces (2 cm)
- 2 tomatoes (approx. 150 g), ripe, cut into pieces (2 cm)
- 80 g pitted green Sicilian olives
- 30 g baby pickled capers drained
- 70 g red wine vinegar
- 100 g tomato passata (see Tips)
- 15 g white sugar
- 40 g sultanas
- 4 skinless snapper fillets (approx. 550 g)
- 1 lemon thinly sliced
- 20 g salted butter cut into pieces
- ground black pepper to season
- 2 sprigs fresh parsley leaves only, roughly chopped, to garnish
- 2 tbsp pine nuts toasted, to serve
- bread of choice (gluten free if required), to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 584.1 kcal / 2443.9 kJ
- Protein
- 38.4 g
- Yağ
- 29.9 g
- Karbonhidrat
- 42.6 g
- Lif
- 7.7 g
- Doymuş Yağ
- 7.5 g
- Sodyum
- 2014 mg