Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)

Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)

4.9 27 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 portions

Malzemeler

  • salt-reduced soy sauce gluten free
    60 g
  • honey
    90 g
  • piece fresh ginger peeled
    3 cm
  • lime juice
    10 g
  • fresh boneless salmon fillets
    500 g
  • doongara rice brown (see Tips)
    65 g
  • water
    1000 g
  • frozen shelled edamame beans
    200 g
  • continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons
    2
  • lemon juice
    2 tbsp
  • sesame oil
    2 tsp
  • spring onion/green onion thinly sliced
    1
  • sesame seeds toasted
    2 tsp

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 510 kcal / 2130 kJ
Protein 37.8 g
Yağ 22.5 g
Karbonhidrat 39.5 g
Lif 5 g
Doymuş Yağ 5.8 g
Sodyum 640 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...