Uyumlu sürümler
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g dried porcini mushroom
- 200 g boiling water, to soak
- 2 pork fillets (approx. 850 g), trimmed and cut into halves
- 80 g dry sherry
- 2 tsp sweet paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 Beurre Bosc pears, trimmed, cored and cut into wedges
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 - 3 eschalots (approx. 100 g)
- 2 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g green peppercorns, in brine, drained and rinsed
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 200 g crème fraîche
- fresh chives, chopped, to garnish
- crusty bread, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2631.9 kJ / 629.1 kcal
- Protein
- 55.5 g
- Karbonhidrat
- 29.7 g
- Yağ
- 29.2 g
- Doymuş Yağ
- 15.3 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 436.2 mg
Alternatif tarifler
Beer batter fish
40 λεπτ.
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45min
Chilli Oil
1 Std. 25 Min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Beer Marinade
10 Min
Floating islands
40 λεπτ.
Steamed chocolate cake and poached pears
50 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Mini Classic Polish "torts"
2 Std. 30 Min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 Min
Soft Chinese bread rolls
1h 20 phút
Minced Meat
35 Min