Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 220 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 250 g de carottes, détaillées en bâtonnets
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 8 noix de saint-jacques
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 jaunes d'œufs
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 847 kJ / 202 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 12.3 g
Alternatif tarifler
Filet de bar sauce aux courgettes
1 Std.
Osso-buco de cabillaud
45 Min
Nage de saint-jacques
1 Std. 20 Min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35 Min
Lotte à la provençale
50 Min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 Min
Osso-buco de lotte
45 Min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50 Min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30 Min
Cassolettes de saint-jacques
30 Min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40 Min
Blanquette de cabillaud
55 Min