Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g d'échalotes
- 20 g de beurre
- 400 g de poireaux, émincés en fines rondelles (2-3 mm)
- 250 g de vin blanc sec
- 20 g d'eau
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu
- 12 noix de saint-jacques
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de fécule de maïs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 957.2 kJ / 229 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filet de bar sauce aux courgettes
1h
Cassolettes de saint-jacques
30min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 Min
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55 Min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Lieu vapeur et couscous au citron vert
35min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 min
Langoustines sauce au whisky
1h 10min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min