Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g d'échalotes
- 20 g de beurre
- 400 g de poireaux, émincés en fines rondelles (2-3 mm)
- 250 g de vin blanc sec
- 20 g d'eau
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu
- 12 noix de saint-jacques
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de fécule de maïs
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 957.2 kJ / 229 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 godz. 30 min
Choucroute de la mer
40min
Carpaccio de saint-jacques
45min
Papillotes de cabillaud à la mangue
35min
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Eglefin au curry
50min
Noix de saint-jacques sur lit de poireau
40min
Blanquette de noix de saint-jacques
45min
Filet mignon au cidre
35min
Lapin à la moutarde
1u.
Blanquette de veau vapeur
1h 10 min