Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g de beurre doux
- 300 g d'épaule de veau, détaillée en dés (2 cm env.)
- 125 g de tomates entières pelées au jus
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de champignons de Paris frais
- le jus d'un citron jaune
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lapin marengo
1 Std.
Axoa d'agneau
55 Min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Sauté de porc à la provençale
1 Std. 5 Min
Lapin à la provençale
1 Std.
Sauté de veau Marengo
1 Std. 15 Min
Sauté de veau Marengo
55 Min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 Std. 30 Min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min