![Veau Marengo Veau Marengo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/20227D23-F037-4ADA-95FB-F94406AF9BF5/Derivates/A8809B09-15EB-4EE3-9DB5-508CB4C134C4.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g de beurre doux
- 300 g d'épaule de veau, détaillée en dés (2 cm env.)
- 125 g de tomates entières pelées au jus
- 50 g de vin blanc
- 1 c. à café de thym déshydraté
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de champignons de Paris frais
- le jus d'un citron jaune
- 2 brins de persil frais, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Blanquette de veau
1h 15min
Bœuf bourguignon
1 godz. 25 min
Veau aux olives
1h
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Bœuf carottes
2h
Sauté de veau Marengo
55min
Aillade de veau
1h 30min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2h
Lapin à la moutarde
1h
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Osso-buco
1h 20min