Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g d'huile d'olive
- 2 cuisses de lapin
- 3 brins de persil frais
- 50 g d'échalotes
- 200 g d'eau
- 200 g de vin blanc sec
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de moutarde à l'ancienne
- 300 g de pommes de terre, détaillées en dés (1,5 cm)
- 80 g de crème liquide 35% m.g.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3687 kJ / 885 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 34.5 g
- Yağ
- 54 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lapin marengo
1 Std.
Poule au pot béarnaise
2 Std. 15 Min
Joues de porc à la bière
1h 10 min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Lapin braisé au vin moelleux
55 min
Lapin à la provençale
1 Std.
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1 Std. 20 Min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Veau Marengo
55 min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Blanquette de veau vapeur
1h 10 min