Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de beurre
- 700 g d'épaule de veau, coupée en dés (2 cm env.)
- 150 g oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 250 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en quartiers
- 150 g de tomates, pelées, épépinées et coupées en quartiers
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 300 g de vin blanc
- 1 c. à café de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 brins de persil frais, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1378 kJ / 331 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Lapin marengo
1 Std.
Bœuf bourguignon
2 godz. 30 min
Blanquette de veau
1 Std.
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Bœuf bourguignon
1h 25 min
Lapin à la provençale
1 Std.
Sauté de veau Marengo
55min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Bœuf carotte
1 Std. 35 Min
Veau Marengo
55min