Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g d'échalotes, coupées en deux
- 100 g de carottes, coupée en tronçons
- 10 g d'huile d'olive
- 150 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de filet de colin, coupé en morceaux
- 350 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de chapelure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 940 kJ / 224 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Karbonhidrat
- 14.7 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin de poisson
45 min
Blanquette de noix de saint-jacques
45 min
Crumble terre et mer
50 min
Feuilleté au crabe
1h 20 min
Cocotte de poisson gratinée aux champignons
1h
Blanquette de cabillaud
55 min
Moules à la basquaise
55 min
Cassolette de fruits de mer au chèvre
50 min
Osso-buco de cabillaud
45 min
Marmite du pêcheur
50 min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min
Cassolette de saint-jacques et crevettes
40 min