Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 40 g olive oil
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 2 pinches saffron
- ¼ tsp ground smoked paprika
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- 800 g topside beef or rump steak, trimmed and cut into cubes (3 cm)
- 1 - 2 tbsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp plain flour
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g pearl couscous (Israeli couscous)
- 900 g water
- 2 carrots (approx. 180 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 1 turnip (approx. 220 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 1 zucchini (approx. 250 g), cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g raisins
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4467.3 kJ / 1063.5 kcal
- Protein
- 86.3 g
- Karbonhidrat
- 99.5 g
- Yağ
- 32.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 15.1 g
- Sodyum
- 2566 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb stew with couscous
2h 10min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Eggplant rotolo
1h 40min
Beef spezzatino
1 Std. 45 Min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef "Burgundy"
40 Min