Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g beef fillet, trimmed
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 4 pieces streaky bacon (rindless), cut into pieces (3 cm)
- 8 pickling onions
- 200 g button mushrooms, cut into halves
- 2 dried bay leaves
- ground black pepper, to season
- 100 g red Burgundy wine (see Tips)
- 40 g tomato paste
- 2 carrots, peeled
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 200 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 3 tbsp plain flour (see Tips)
- salt, to season
- crusty bread, to serve (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3037.4 kJ / 723.2 kcal
- Protein
- 58.7 g
- Karbonhidrat
- 32.5 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 7.9 g
- Sodyum
- 1504 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Beef stroganoff
35min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Beef Burgundy
1h 45min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Lamb spezzatino
1h 45min
Chicken cacciatore
50min
Pork and apple cider stew
1h 40min