Beef "Burgundy"

Beef "Burgundy"

4.2 148 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • beef fillet trimmed
    750 g
  • fresh flat-leaf parsley for garnishing
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • salted butter
    20 g
  • streaky bacon (rindless), cut into pieces (3 cm)
    4 pieces
  • pickling onions
    8
  • button mushrooms cut into halves
    200 g
  • dried bay leaves
    2
  • ground black pepper to season
  • red Burgundy wine (see Tips)
    100 g
  • tomato paste
    40 g
  • carrots peeled
    2
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • water
    300 g
  • potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)
    200 g
  • plain flour (see Tips)
    3 tbsp
  • salt to season
  • crusty bread to serve (see Tips)

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 723.2 kcal / 3037.4 kJ
Protein 58.7 g
Yağ 38 g
Karbonhidrat 32.5 g
Lif 7.9 g
Doymuş Yağ 15.7 g
Sodyum 1504 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...