Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh thyme
- 20 g olive oil
- 200 g shortcut bacon rashers, cut into strips (approx. 3 x 1 cm)
- 800 g beef chuck steak, cut into cubes (3-4 cm)
- 1 tbsp plain flour
- 1 dried bay leaf
- 400 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 250 g red Burgundy wine
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 200 g button mushrooms, brushed clean and cut into halves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1270.7 kJ / 302.6 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Karbonhidrat
- 8.5 g
- Yağ
- 9.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 4.2 g
- Sodyum
- 1149.4 mg
Alternatif tarifler
Beef goulash with dumplings
1h 45 min
Shepherd's pie
55 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Hunters' stew
1 Std.
Beef spezzatino
1h 45 min
Hungarian goulash
1h 30min
Beef and mushroom hot pot
2h
Chicken cacciatore
50 min
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken à la king
40 min
Chicken and sweet corn soup
30 min