Beef Burgundy

Beef Burgundy

4.1 85 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 45 dk
6 portions

Malzemeler

  • brown onion cut into halves
    250 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    1 sprig
  • fresh thyme
    1 sprig
  • olive oil
    20 g
  • shortcut bacon rashers cut into strips (approx. 3 x 1 cm)
    200 g
  • beef chuck steak cut into cubes (3-4 cm)
    800 g
  • plain flour
    1 tbsp
  • dried bay leaf
    1
  • carrots cut into slices (5 mm)
    400 g
  • red Burgundy wine
    250 g
  • salt plus extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    2 pinches
  • button mushrooms brushed clean and cut into halves
    200 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1149.4 mg
Protein 36.4 g
Kalori 1270.7 kJ / 302.6 kcal
Yağ 9.1 g
Lif 4.2 g
Doymuş Yağ 2.6 g
Karbonhidrat 8.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...