Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 brown onion (approx. 180 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 6 - 8 chicken thigh fillets (depending on size)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 100 g dry white wine
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp dark brown sugar (optional)
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 red capsicum (approx. 220 g), deseeded, cut into slices
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 80 g pitted black olives (Kalamata or Spanish)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2260.3 kJ / 538.2 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 32.7 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 4.7 g
- Sodyum
- 1266.3 mg
Alternatif tarifler
Beef stroganoff
35 Min
Mongolian lamb hot pot
3hod. 25min
Butter chicken
55 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Beef ragu
1h 25 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Shepherd's pie
55 Min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Hungarian goulash
1h 30min
Beef "Burgundy"
40 min