Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 80 g Stone's Green Ginger Wine
- 500 - 600 g pork fillets or pork medallions (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (1 x 10 cm)
- 2 tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optional)
- 2 garlic cloves
- 400 g canned unsalted black beans
- 60 g soy sauce or tamari
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp Chinese cooking wine or dry sherry
- 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch broccolini (approx. 180 g), trimmed and cut into thirds
- 230 g canned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1726.3 kJ / 411 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Karbonhidrat
- 55.2 g
- Yağ
- 3.7 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 9.7 g
- Sodyum
- 838.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butter chicken
55min
Chicken and cashews
55min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Chicken pad thai
55min
Eggplant rotolo
1h 40min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Beef and coconut soup
30 min
Thai red pork curry
35min
Beef "Burgundy"
40min
Pork san choy bau
25 min
Chicken and sweet corn soup
30 min