Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tbsp
- 600 g leeks, light green and white part only, cut into 3 cm discs
- sea salt, to season
- 7 long red chillies, 6 x cut in halves, deseeded if preferred, 1 x sliced to garnish
- 250 g onion, cut into halves
- 6 garlic cloves
- 45 g fresh ginger, peeled and cut into slices
- 2 stalks lemongrass, white part only, sliced and woody layers removed
- 2 makrut lime leaves, torn
- 3 tomatoes (approx. 300 g), cut into pieces
- 1 tbsp ground coriander
- 400 g coconut milk
- 45 g fish sauce (vegan, if preferred)
- 30 g freshly squeezed lime juice
- 1 lime, wedges to serve
- cooked rice, to serve
- roti, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2368.3 kJ / 566 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 52.1 g
- Yağ
- 33.6 g
- Doymuş Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 945.4 mg
Alternatif tarifler
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 Min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 Std. 10 Min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 Std. 30 Min
Spicy Bean Curds
1 Std. 15 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Sardines with tomato couscous
55 min
Pistachio cheesecakes with mango
2 Std. 30 Min
Avocado coconut ice cream
12 Std. 10 Min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Seafood bisque
1 Std. 10 Min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1 Std.