Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tbsp
- 600 g leeks, light green and white part only, cut into 3 cm discs
- sea salt, to season
- 7 long red chillies, 6 x cut in halves, deseeded if preferred, 1 x sliced to garnish
- 250 g onion, cut into halves
- 6 garlic cloves
- 45 g fresh ginger, peeled and cut into slices
- 2 stalks lemongrass, white part only, sliced and woody layers removed
- 2 makrut lime leaves, torn
- 3 tomatoes (approx. 300 g), cut into pieces
- 1 tbsp ground coriander
- 400 g coconut milk
- 45 g fish sauce (vegan, if preferred)
- 30 g freshly squeezed lime juice
- 1 lime, wedges to serve
- cooked rice, to serve
- roti, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2368.3 kJ / 566 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 52.1 g
- Yağ
- 33.6 g
- Doymuş Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 945.4 mg
Alternatif tarifler
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Pasta alla puttanesca
35min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4óra 20p
Crispy Korean tofu
1h 20min
Palak paneer
45min
Koshari stew
45min
Summer dahl
35min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1h
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Mushroom bolognaise
45min