Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 piece lemon peel (1 x 4 cm), no white pith
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 30 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 100 g white wine
- 700 g water
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches fresh ground black pepper
- 100 g pancetta, cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- 50 g frozen green peas, thawed
- 20 g unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2137 kJ / 508.8 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 1325.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Milanese risotto
25 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Asparagus risotto
40 min
Chilli con carne
45 min
Mushroom risotto
30 min
Basil pesto
10min
Béchamel sauce
20 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Risoni salad with artichoke and feta
25 min