![Risotto verde Risotto verde](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/88FD7230-516D-473D-AEA4-3610F8B3FD50/Derivates/5BA96A9D-E0A0-4BE7-8965-C979C3F79BE7.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- 1 piece lemon peel (1 x 4 cm), no white pith
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 30 g eschalots
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 100 g white wine
- 700 g water
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- 2 pinches fresh ground black pepper
- 100 g pancetta, cut into pieces (approx. 1-2 cm)
- 50 g frozen green peas, thawed
- 20 g unsalted butter
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2137 kJ / 508.8 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 1325.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Pumpkin risotto with bacon
40 Min
Asparagus risotto
40 Min
Mushroom risotto
30 Min
Basil pesto
10min
Rosemary and thyme polenta chips
1 Std.
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1 Std.
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 Std.
Beetroot risotto
35 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 Std. 15 Min
Chicken and pesto risoni
35 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min